Home » Snadný, rychlý, úsporný a chutný: všechny vlastnosti tohoto receptu na cibulový koláč!

Snadný, rychlý, úsporný a chutný: všechny vlastnosti tohoto receptu na cibulový koláč!

Obsah

Hledáte chutný recept, který potěší vaše chuťové pohárky? Už nemusíte hledat dál!

Máme pro vás lahodný cibulový koláč, který uspokojí vaše chuťové pohárky.

Tento cibulový koláč, který se snadno připravuje a je strašně chutný, je jako stvořený k tomu, aby ohromil vaše přátele!

Ingredience pro 4 osoby

Křehké těsto: 250 g
Cibule: 3
Olivový olej: 2 polévkové lžíce
Máslo: 30 g
Sůl: podle chuti
Pepř: podle chuti
Čerstvá smetana: 100 ml
Mléko: 50 ml
Nastrouhaný sýr Gruyère: 100g

Postup přípravy

1. Předehřejte troubu na 180 °C.

2. Cibuli nakrájejte na tenké plátky a 10 minut ji smažte na pánvi s máslem a olivovým olejem na mírném ohni.

3. Mezitím rozválejte křehké těsto na koláčovou formu a propíchejte ho vidličkou.

4. Jakmile je cibule upečená, rozprostřete ji na základ těsta.

5. V misce smíchejte smetanu, mléko, sůl a pepř dohladka a nalijte na cibuli.

6. Pokryjte nastrouhaným sýrem Gruyere a pečte 30 minut.

7. Jakmile je koláč zlatohnědý a sýr se roztavil, vyjměte jej z trouby a podávejte horký.

Můžete jej připravit se sýrem, jak je uvedeno v tomto receptu nalezeném na Instagramu :

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Avokádo (@avokadocz_official)

Geneza powstania tarty z cebulą

Tarta cebulowa to popularny przepis na całym świecie.

Ma długą historię i wywodzi się z tradycyjnego niemieckiego dania o nazwie Zwiebelkuchen. Jest to placek z ciasta francuskiego z nadzieniem z cebuli i sera.

Zostało ono wprowadzone do Wielkiej Brytanii i USA przez niemieckich imigrantów pod koniec XIX wieku, gdzie zostało zaadaptowane i spopularyzowane.

Onion pie jest obecnie podstawowym daniem w wielu brytyjskich i amerykańskich restauracjach.

 

Související příspěvek

Nyní jste zaregistrováni!

Přijímání kvízů e-mailem

Zaškrtnutím tohoto políčka souhlasím se zasíláním novinek z arciformazionelivorno.it a přečetl/a jsem si a přijímám zásady ochrany osobních údajů této stránky.

Vaši e-mailovou adresu používáme pouze k zasílání našich newsletterů, informací o aktivitách arciformazionelivorno a nabídek našich partnerů. Vždy můžete použít odkaz pro odhlášení z odběru, který je součástí newsletteru.

Anna Reindlová
Jmenuji se Anna a jsem redaktorkou webu Harmade.cz. Rád píšu a sdílím informace, které mohou lidem pomoci zlepšit jejich život tím, že je pobaví. Ráda bych psala o různých tématech, jako je móda, cestování, kultura, technologie atd. Vždy rád přijímám nové výzvy a rád se učím novým věcem.